Vitrinskåp

Små vitrinskåp

Möbelvaruhuset Trendrum
erbjuder små vitrinskåp för hemmet
till otroligt bra priser

Letar du små vitrinskåp? De flesta människor har åtminstone några saker som de är riktigt rädda om. Det kan vara finporslinet, eller kanske några vackra prydnadssaker. För att skydda dessa men ändå kunna se dem så är ett vitrinskåp en bra idé. Ett vitrinskåp tillåter sakerna att synas, men de står samtidigt i säkert förvar där bakom glasdörren.

Idag finns det flera snygga små vitrinskåp att köpa. Bara för att lägenheten är liten så behöver man inte ge avkall på sina behov av att ha vackra saker omkring sig. Faktum är att när utrymmet inte är så stort gäller det att försöka utnyttja det till max.

Kan små vitrinskåp med belysning vara något? Ett litet vitrinskåp kan vara en sann prydnad. Om man väljer en modell som har inbyggd belysning så kommer det att lysa upp i den delen av rummet på ett alldeles speciellt sätt. Glas och lyse är alltid en mycket bra kombination, och det kommer att framhäva allt det vackra som finns inne i skåpet.

Små vitrinskåp kan rymma en hel del saker. Det kanske inte går att ställa allt så vitt isär som i en större variant, men med lite smart planering kommer det att bli både snyggt och mycket dekorativt.

En del människor använder ett litet vitrinskåp till att förvara böcker, tallrikar, glas eller andra saker man använder varje dag. När hemmet är litet gäller det att försöka utnyttja varje möjlighet till smart förvaring. Det finns i princip alltid plats för ett litet snyggt vitrinskåp någonstans i hemmet, vare sig man väljer att göra det till fokus i rummet eller ställer det lite på sidan av.

Små vitrinskåp kommer i flera olika färger och utföranden, det finns verkligen någonting för alla smaker. Den kanske vanligaste skillnaden är hur många sidor som har glasrutor. Ofta är det tre sidor så att man kan se föremålen från flera olika vinklar. Sedan kan hyllorna inne i själva skåpet också vara gjorda av antingen glas eller trä. Detta ger ytterligare en dimension till utställningen, eftersom glas reflekterar ljus och form på ett alldeles speciellt sätt

Sedan finns det enkla, eleganta vitrinskåp som bara har glas på framsidan, ungefär som en bokhylla med glasdörrar. Detta gör det lite lättare att ställa dem bredvid andra möbler, detta kan vara speciellt viktigt när man har ont om plats i hemmet.

Bland de vanligaste färgerna är vitt, grått och svart, precis som med andra möbler man har i hemmet. Det finns också en hel del snygga, små vitrinskåp i ek, brunt eller trävitt. Allt beror ju på vilken stil man har i rummet för övrigt. Helt klart kommer det att bli hemtrevligt och lite extra organiserat när man satsar på att ha minst ett litet vitrinskåp i hemmet. En del använder sig av flera små vitrinskåp i de olika rummen, just för att de är så otroligt praktiska.

Trendrum
erbjuder snygga vitrinskåp
till attraktiva priser

Svart vitrinskåp i liten storlek Litet vitt vitrinskåp med skåpdörrar och låda Smalt vitrinskåp i vitt och ek Litet vitrinskåp byggt i massiv kärnbok och melamin Vitrinskåp i ek med tre dörrar Litet svart skåp med en glashylla Skåp byggt i kärnbok och melamin Skåp med glasdörrar Smalt vitrinskåp med belysning Svart skåp med glashylla Litet vitrinskåp med två hyllplan och tre lådor för förvaring Vitrinskåp med glasdörr, två flyttbara hyllplan och tre lådor

Köp ett snyggt litet vitrinskåp online

Små vitrinskåp med belysning

Trendrum Trendrum
Besök Trendrum
Se alla vitrinskåp som finns att köpa hos Trendrum