Vitrinskåp

Smala vitrinskåp

På Trendrum.se hittar du
smala vitrinskåp billigt
och med fri frakt

Trendrum
erbjuder snygga vitrinskåp
till attraktiva priser

Letar du smala vitrinskåp? Ett smalt vitrinskåp är verkligen praktiskt att ha i vilket hem som helst. Naturligtvis så kan dessa vara en bra idé för mindre lägenheter där man inte har plats för de större varianterna, men även i ett stort hus kan det finnas saker som bäst kommer till sin rätt i ett smalt vitrinskåp.

Det finns idag flera snygga varianter på smala vitrinskåp att köpa, vare sig man tycker om vita vitrinskåp eller kanske naturfärgade. Annars går det att få eleganta svarta vitrinskåp eller varför inte bruna? Vanligtvis så har de en neutral färg som lätt smälter in var som helst i hemmet, så att det är lätt att kombinera dem med de alla de andra möblerna.

Smala vitrinskåp finns i flera olika utföranden. De flesta har en singeldörr med glas, och eventuellt glas på sidorna också. Eftersom glas reflekterar ljus på ett alldeles speciellt sätt så blir det nästan som en pelare av ljus. Har man sedan lyse inne i skåpet så blir det ännu mer markant. Faktum är att detta kan gärna vara en av ljuskällorna i rummet. Det finns nästan inget bättre än att klart kunna se sina vackra prydnadsföremål.

Smala vitrinskåp passar också bra för att förvara exempelvis böcker eller andra saker man vill hålla rent och fritt från damm. En del väljer att ställa in sina kokböcker här i ett hörn av köket, eller kanske den där speciella kaffeservisen man fått ärva av mormor som bara tas fram under högtider eller när man finbesök.

En fördel med alla de olika varianterna är att de skyddar föremålen mot damm och stötar. Ömtåliga prydnadsföremål och vackra saker kan lätt gå sönder, men inne i ett vitrinskåp är de alltid väl skyddade. Samtidigt så vill man ju kunna se dem varje dag och inte bara gömma undan dem någonstans.

Alla vitrinskåp är inte helt likadana så det är lätt att hitta något som passar in i hemmet. Smala vitrinskåp tar liten plats i ett rum och är därmed lätta att placera ut så gott som var som helst. Man kan äntligen utnyttja utrymmen som annars går till spillo, vilket kan vara extra viktigt om det är trångt i hemmet.

Vissa modeller har glas som går hela vägen ner till golvet, medan andra är uppdelade i en över- och underdel. Detta ger ännu mer plats för att förvara olika saker. Sedan är det inte alla vitrinskåp som har glas på alla tre sidorna, utan en del har bara en enda glasdörr. Detta gör det möjligt att ställa andra möbler på sidorna, men ändå kunna se vad som finns där inuti. Alla prydnadsföremål och skatter man samlat på sig blir lätt fokus i rummet när de står utplacerade i ett snyggt smalt skåp.

Smalt svart vitrinskåp med glashyllor Skåp i svart trä med glashyllor Smalt vitrinskåp i massiv kärnbok och melamin Smalt litet vitrinskåp i vitt och ek Smalt väggvitrinskåp med LED-belysning Vitrinskåp tillverkat i massiv ek och melamin Vitt smalt skåp med grå toppskiva Smalt vitrinskåp med låda och dörr samt tre hyllplan inuti. Smalt vitrinskåp i vitt med låda och dörr samt tre hyllor Skåp tillverkat i kärnbok och melamin Vitt skåp med grå toppskiva

Köp ett smalt vitrinskåp online

Trendrum Trendrum
Besök Trendrum
Se alla vitrinskåp som finns att köpa hos Trendrum